MANZARINA BLOGS
MANZARINA LINKS

WLA BANNER
MY MAGAZINE

MANZARINA TUA

Monday, August 12, 2013

Random 1

 Tak pernah buat artikel pasal random ni... first time... takpe lah kan... layan eh... layan.. support skit aku nih.... hehehe...

Hujan Meteor 
Hari ni ramai perkatakan tentang hujan meteor... aku ada gak tengok ke langit melalui bumbung transparent aku kat rumah ni... tapi clear jer... sebijik bintang pung takde... dan disebabkan itu.. mulalah fikiran aku merepek-repek dan bertanya pada diri sendiri... agak-agaknya AYAH PIN turun tak?.... kuang kuang kuang.... lama dah dia tak turun beli rokok gudang garam gamoknya... ahak
 
Berhari Raya
Semalam aku pergi beraya rumah kawan sekerja... bedal makan mi soto... aku amik cili soto tu tak beringat...ada la dalam 7 ke 8 sudu.... bila balik rumah, aku dah terasa bibir aku ala2 angelina jolie... sexy... pewwwww...

Raya Gak
Masa aku beraya tu jugak, suami kawan aku tegur, memalam pakai baju warna hitam naik motor.... aku pun menambah lagi apa yang dia kata... "tu la... kasut pun hitam, stokin pun hitam... nampak muka jer bergerak memalam" korang cuba la bayangkan.... pejamkan mata... korang tengok muka aku ni... bergerak memalam...

wakakaka... yang lain semua malap... motor aku pun hijau gelap.... (kawan aku gelak tergolek2) *tipu jer tang gelak golek2 tu... hihihi kira ok la kan muka aku masih ditahap warna yang masih terkawal... kalau tak? lu worang pikir la sendiri...

Cinta
Aku rasa aku macam dah jatuh hati ngan mamat ni... dulu takde plak...walaupun aku selalu tengok lakonan dia... tapi... tapi.... hahahahaha.... *senget!
jay chou

Blogger
Aku tak suka tengok keadaan blog aku yang sekarang ni, sebab 2 leep tak berfungsi... dan aku tak suka pakai link within... jangan ditanya kenapa... sebab kedudukan dia tak sama seperti apa yang aku nak...
dulu ada gak bende alah ni....
 sekarang korang tengok... dah tinggal bingkai je ha....
 aku malas nak edit-edit lagi..biarlah dulu.. sape yang ada coding ala2 2leep boleh la kongsi dengan aku....temper... dah ni ar... abis dah

Note: salute spring kat orang yang selalu update entry.... untunglah korang banyak idea...

Blog ni adalah blog peribadi ataupun personal.
Sebarang cerita dalam ni adalah dari saya sendiri.
Tiada sebarang copycat atau plagiat dari mana-mana cerita lain.
Ikhlas ucapan dari Queen Of Blog Collector (manzarina) perasan jap.
Jadilah Blogger yang Cemerlang Gemilang Terbilang Dijulang. Sekian.