MANZARINA BLOGS
MANZARINA LINKS

WLA BANNER
MY MAGAZINE

MANZARINA TUA

Sunday, January 29, 2012

Vektor Terbaru

Salam kat korang semua...lama tak menulis blog ni....nak kata baru tak baru sangat la kan vektor yang aku lukis ni...dah lama gak aku lukis...cuma belom publish jer...

Mamat yang aku lukis ni memang terer gak la dalam memvektor... cuma aku jer yang mengagau nak study bab-bab memvektor ni...tak macam mamat ni....dalam sehari leh siap seploh vektor...aku mampu buat sehari cuma satu vektor jer... kami warga WLA gelarkan beliau Ustaz...

Oleh kerana ramai yang panggil beliau ustaz.... tetiba tercetus idea aku nak lukis mamat ustaz ni macam gengster-gengster red indian gitu...hahaha...kompom ramai tak cam punyer lah kan.... ok tengok gambar versi gangster incik ustaz kiter ni...


korang agak2 la kan...boleh kenal ker sape incik ustaz kiter ni...kih3.... kompom ramai yang keliru kan... ok...ni gambar sebenar beliau...

Keri Ikhwan

Ok...incik ustaz ni la yang kau maksudkan...Keri Ikwan namanya... Keri ni memang pandai melukis setelah study dan menyelidik dari sifu beliau juga sifu aku Cik Nur Dani... kalau korang pegi blog keri ni penuh dengan lukisan dan cerita-cerita menarik...walaupun ramai panggil dia ni ustaz...tapi kekadang agak kesengetan medula oblogata beliau ni... seorang yang mesra alam...kalau nak tengok blog beliau sila lah klik nama beliau kat gambar tu yer... korang akan jumpa jalan yang lurus ke blog beliau...

Apa-apa pun harap keri suka la dengan gambar ni.... walaupun tak seteror beliau... tapi aku cuba gak....almaklumla ...guna microsoft excell zaman tok kaduk punya....


Dan tak lupa jugak kepada adik aku sorang ni Azhunk Awang yang lukis gambar aku yang terbaru... cantik seyh... semakin meningkat cara dia melukis gambar aku...blog beliau pun dah semakin cantik sekarang.... awesome..



terima kasih yer dik....sudi gak adik aku ni lukis gambar aku kali kedua.... kalau korang tengok perbezaan gambar dari [sini] korang akan tau berapa besarnya peningkatan beliau dalam seni lukis....

eh..panjang lak aku punya bebel...bajet macam retis(artis) plak kan... ok babai bebeh...

Blog ni adalah blog peribadi ataupun personal.
Sebarang cerita dalam ni adalah dari saya sendiri.
Tiada sebarang copycat atau plagiat dari mana-mana cerita lain.
Ikhlas ucapan dari Queen Of Blog Collector (manzarina) perasan jap.
Jadilah Blogger yang Cemerlang Gemilang Terbilang Dijulang. Sekian.