MANZARINA BLOGS
MANZARINA LINKS

WLA BANNER
MY MAGAZINE

MANZARINA TUA

Saturday, September 4, 2010

Longkang Jahanam

Fuh!! Lama giler aku x layan blog ni...Skali terasa nk menulis pulak bila tgk kawan aku punya blog...

Bulan puasa ni menguji keimanan betul la.... Dlm tgh aku cari2 gambar longkang, tetiba jumpa plak gambar lain... kecur air liur aku tgk..



Yang camni ke....selera jugak aku tgk.. ada jugak la ciri2 kedurianan kan..






Kalau yg ni camne??? Adeh..

ilang selera !!! Dah macam buah pinggang manusia je aku tgk!!!
tak caye?


Ni ha!!... contoh gambar buah pinggang.... tgk la..



damn!!!
ok kita skip...
----------------------------------------------------------------------------------



Berbalik kepada cerita longkang ni tadi kan.... aku belajar some college kolej dalam melaka... kolej aku ni mmg besh laaaa... usah dikata...

  1. lecturer besh
  2. pensyarah sporting
  3. cikgu mcm kawan
ok meh aku ajak ronda2 kolej aku...tak banyak.. skit je....


so, inilah bilik lecturer2 aku.... tempat ni jadi mainan aku keluar masuk secara slumber derk je... kekadang jumpa lecturer aku borak2...wahkahkahkah...aku windu ngan lect aku





ok sini plak dewan kolej aku, tmpat aku buat presentation final project... mamat dua org ni korang abaikan.. aku pun tak kenal


------------------------------skip---------------------------



siap frame lagi hah!! Nilah kolej yg aku bg tau korang td... cantik kan? kolej kesayangan aku ni..sekali pusing kepala tgk balik, ( dah macam warna courth mamoth!! ) (-.-")

korang nampak ank panah bwh pokok tu? situ la tempat aku berdating dengan kawan2 aku...
Lepak sblm masuk kelas...lepas abis kelas.. dan sebagainya

ok Next!!!
----------------------------------------------------------------------------------


haaa!!! tudia longkang.... jumpa pun... berpeluh ketiak aku search gamba longkang yang sesuai dengan citarasa aku
lebih kurang cam ni la longkang kat kolej tempat aku lepak tu.. longkang ni aku amik kat internet je ni.... longkang kolej aku plak ada divider kat sebelah dia...



yang belang2 itam putih tu la divider..... tp divider kat kolej aku ni ada notch (sempadan)..


Nak dijadikan cerita....aku ngan kengkawan aku duk lepak la cam bese, ada yang duduk atas motor, bertenggek atas divider, borak2 tah haper2..

Aku plak ape punya bangang aritu... borak2 sambil jalan2 la atas divider tu... Borak punya borak... tetiba dialog mrk2 mcm ni lah lebih kurang:

apy : weh... mana dak bernt tadi.... senyap jek..

tawil : aah la....mana dia ek... tetibe ilang je!!

(Dalam pada tu... kawan aku si tawil jengah2 lam longkang tu.... aku park baik je dalam tu)
kedudukan yg strategik mengikut koordinat paksi x dan y yg menarik...
mana taknya... aku jatuh ala2 matrix la katakan...slow emotion jer,
dgn tgn aku betul2 macam mayat dlm....



KERANDA !!!!



Kawan aku gelakkan aku dlm seminit.... baru dia hulur tgn nk tarik aku... aku punya lah duk terkelip2 dlm longkang tu..sambil berfikir

Adakah Aku Di Syurga???

Cilake!


lepas aku keluar dr longkang tu...aku nmpk sorang mamat senior ni... dia buat muka bodoh je... tak gelak pun...(muka macho)... mamat ni mmg rapat gak la ngan aku... tapi time tu muka dia slumber derk tgk aku... muker aku kebas usah dikata.. tebal jer rasa, macam pakai masker 12 inci kat muka neh..


Tibe plak time aku masuk ke kelas... seiring dan sejalan dgn kawan2 aku ni tadi.... diaorang gelak lom benti.... paneh (panas) ati aku... tetiba, sorang kawan senior aku tegor.. ayat dia lebih kurang gini la kan :-

"Weh bernt... Ko Buat ape lam longkang tadi bernt?"
Argh!!!!! sah mamat senior tadi bagitau!!!!
Dah arr!!! Malas Dah nk Citer...
Chow!!!!

Note : Bernt <----- panggilan nama glamor aku di sekolah menengah n kolej.... (sampai skrg la kot)

0 Negative & Positive Comments:

Blog ni adalah blog peribadi ataupun personal.
Sebarang cerita dalam ni adalah dari saya sendiri.
Tiada sebarang copycat atau plagiat dari mana-mana cerita lain.
Ikhlas ucapan dari Queen Of Blog Collector (manzarina) perasan jap.
Jadilah Blogger yang Cemerlang Gemilang Terbilang Dijulang. Sekian.