MANZARINA BLOGS
MANZARINA LINKS

WLA BANNER
MY MAGAZINE

MANZARINA TUA

Friday, August 24, 2012

Sepinya Hidup Tanpa Blog

Salam semua...Rasanya belum terlambat untuk ngucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin.... dan lama kan aku tak online.... pew... al maklumlah... baru hari ni kelapangan untuk online... tak tau la lepas ni brapa lama dapat online... kepada kengkawan lama yg tak dapat contact tu harap maaf... tipon gua masuk lobang jamban...!!! dem !!


aku kat umah pun tak dapat online...macam-macam hal yang berlaku sejak kebelakangan ni.....lappy biasa aku screen pecah.... yg satu lagi hard disk rosak.... memang kopak aku kali ni...kepada kengkawan yg aku ada hutang tu aku akan settle kan tahun ni jugak....sorry bebanyak yer....


dalam keboringan aku yang tahap gaban merangkak ni, takde benda yang aku buat pun... aku cuma main-main warna dengan design aku yang lama-lama dulu... contohnya












pastu nak try design pun guna web local jer....sedih tak cerita aku :(


hahaha...semua design tu untuk blog contest aku sebenarnya.... klik sini kalau nak tengok blog tersebut. nampak nau keboringan aku tahap gaban kan!!!!! argh!!!!! tah bila la aku dapat online cam biasa semulaaaa.....sangat sedih lerw.....


aku ada gak try buat design baru untuk blog aku tu....tapi macam aremmm jer aku tengok.... sudah nya aku tutup la lappy aku... sekian...

memang macam arem....pewwww....k arrr... jumpa lagi dilain hari key....windu korang.....terlebih windu kat blog aku gak...papai....


Blog ni adalah blog peribadi ataupun personal.
Sebarang cerita dalam ni adalah dari saya sendiri.
Tiada sebarang copycat atau plagiat dari mana-mana cerita lain.
Ikhlas ucapan dari Queen Of Blog Collector (manzarina) perasan jap.
Jadilah Blogger yang Cemerlang Gemilang Terbilang Dijulang. Sekian.