MANZARINA BLOGS
MANZARINA LINKS

WLA BANNER
MY MAGAZINE

MANZARINA TUA

Wednesday, January 16, 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri Melaka

Dari apitt a.k.a fizgraphic :-
Aku kebosanan taktaw nak buat apa. So aku nak menyeru ramai-ramai blogger kat sini, jom kita join segmen Up Follower nie. Bukan susah pon nak ikut syarat-syarat dia. Kita join, pastu nanti ramai-ramai blogwalking dan meramaikan follower sesama sendiri. Komen entry, follow, tinggal jejak, beramah mesra. Kan kan kan? Yang penting leh kenal blogger tue dari negeri mana. Tengok-tengok satu negeri ja. Leh jumpa lepak-lepak. Hihihi. Jom JOIN!


Syarat-syaratnya :

1. Buat entry bertajuk Segmen : Saya Blogger Negeri .......
2. Tempek banner kat atas tue pastue backlink ke entry nie..
3. Pastue sila nyatakan anda blogger dari negeri mana. Sebab aku nak asingkan group untuk setiap negeri. Nanti senang kita nak blogwalking negeri masing-masing.
4. Ceritakan tempat/makanan/benda apa yang best tentang negeri yang anda tinggal tue.
4. Kelayakan nak join terbuka kepada blogger malaysia sahaja.
5. Tag lah mana-mana blogger rapat anda.
6. Siap semua? Tinggalkan link entry kat ruangan komen nie.
7. Tarikh tutup : TIADA. Sentiasa berjalan.
8. Ringankan tulang jari tekan button SHARE kat atas :-)



Haa!!!...Tudia kan... syarat-syarat dia...tapi aku rasa aku punya page ni lari tema skit kot.. ahahaha...sori na apitt (ampunnnn)..sebelum tu..bagi aku tempek banner apitt luh la.. marah apitt nanti tak ikut syarat kan...



kalau korang nak join segmen ni, sangat-sangat di alukan...tiada tarikh tutup... pastikan warganegara Malaysia...tapi aku rasa luar negara pun boleh..ahahahaha..pepandai jer aku kan

Terang-terang korang tengok aku punya tajuk tu, dah tentu / kompom aku ni orang melaka...ada orang kata melaka ni kasau...lebih kurang gak la...bahasa jer agak kasar...hati baik punye... kalau nak cerita tentang apa yang menarik kat melaka ni, aku rasa ramai dah cerita tentang makanan/benda/tempat apa yang best... dulu pun aku penah cerita pasal melaka dengan tradisi, makanan, tempat dan sebangainya lah... kalau nak tengok cerita aku yang tak berapa nak menarik ni korang boleh klik perkataan -SINI-

Di sebabkan banyak cerita aku keluarkan, aku taip la bende lain pulak kali ni... Walaupun aku orang Melaka, tapi aku masih tak tenteram duk Melaka ni..hahaha.. nak tau sebab apa tak? Sebab aku selalu sesat kalau jenjalan kat melaka.... benda yang aku cerita sebelum-sebelum ni semua aku google jer...hahahaha.... korang letak aku tengah-tengah melaka, kompom 2-3 jam aku habiskan masa kat jalan raya MELAKA tu... ala, biasa la...orang malas nak jenjalan, ni la padahnya... sudahnya menangis sensorang kat tengah-tengah jalan tu ...padan muka aku kan? yey *tepuk tangan lelaju ..ahak


oklah...takde idea + lapar... apittt... hope terima lah cerita merepek aku kali ni yer...

5 Negative & Positive Comments:

~AtiQaH~ said...

salam pekenalan.... datang follow dari segmen yang sama.... mai la follow saya... ramai kan blogger melaka... hehe...

http://eqataurusgurl91.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-melaka.html

Cik Aichrah said...

Singgah dari Kelantan ;)
Done follow awk :)
Jom singgah back :D

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

[PCL] said...

assalamualaikum Manzrina, pcl singgah ni dari bercuti di Sp kedah.. nt folo sbb pcl gna fon jer...rerajinlh dtg tggl jejak semoga jd rakan blogger yg sporting.

MANZARINA said...

@pcl : insyaallah.... pcl guna fon masuk blog saya? loading xlambat ke? hehehe

Blog ni adalah blog peribadi ataupun personal.
Sebarang cerita dalam ni adalah dari saya sendiri.
Tiada sebarang copycat atau plagiat dari mana-mana cerita lain.
Ikhlas ucapan dari Queen Of Blog Collector (manzarina) perasan jap.
Jadilah Blogger yang Cemerlang Gemilang Terbilang Dijulang. Sekian.