MANZARINA BLOGS
MANZARINA LINKS

WLA BANNER
MY MAGAZINE

MANZARINA TUA

Friday, February 4, 2011

Test Kelajuan Blog Anda

Korang rasa... brapa lama aku tak update blog? hahaha... amat lama derrr... ok kali ni aku nak update satu ilmu untuk di kongsi bersama... asalnya ilmu ini adalah daripada rakan blogger aku... dan aku juga salah seorang peminat blog beliau selepas ZackZukhairi... Persembahkan!!! Blog brother AVE

Bende ni dah lama nak update... tapi aku simpan buat perkasam... agak-agak bersarang baru aku keluarkan... bukan ape... sebab aku ni kan blogger paling pemalas rajin di alam maya ini... aritu pun lepas aku balik dari kursus di KL google aku lak kene sekat...


Godek punya godek...konon nak tunjuk power la leh natural kan keadaan... last-last dapat bug error win 32.... kambing sungguh!! terpaksa plak aku memformat balik lappy aku... aku pun belasah la cd dalam simpanan aku.... main capai je... format2 pulak dapat trial 30 hari punya... sungguh silakak!!! tinggal 22 hari lagi... hahaha....


Sebelum tu aku nak mintak trime kasih kat bro AVE kerana sudi komen blog aku yang tak seberapa ni kan... tapi komen yang membina tarahal.... kalau nak tgk komen beliau tentang blog ni... silalah klik SINI

dia memang sungguh seporting.....ok, macam yang aku kata tadi... asalnya AVE yang adakan blog sape paling laju... aku dapat daripada dia gak, jadi aku pun mengetest la kelajuan blog aku ngan blog beliau...Blog dia memang laju... tak dinafikan...ringan tanpa was-was... so tengok keputusannya...


Cubaan Kali Pertama


Cubaan Kali Kedua


Aiseh... bukan ker blog AVE lagi ringan??? pelik tol... so aku amik inisiatif  lain.... hari ni, aku try lagi skali untuk menambahkan lagi keyakinan dan semangat aku dalam usaha merealisasikan cita-cita aku bagi mencapai kejayaan yang lebih  cemerlang gemilang terbilang dijulang *tetiba jer plak ......Ok Jom tukar posisi... Erk!!... Jangan Pikir lain na.... Grrrrr


Cubaan Kali Ketiga

ehek..... sungguh tidak pircaya...aku gak laju la.... sori bro... x dapek nak nolong.... den monang ini ari...ekau kono blanja den nasik ayam nampaknya....kekekeke... so kalau korang nak men try bry.... korang leh la klik SINI

Selamat mencuba !!!

2 Negative & Positive Comments:

fazlysuria said...

wah mcm mana nak buat kasi laju ni ina kalah den mcm ni . huhuh tunjuk ajar skit boleh ..

MANZARINA said...

ehek.... ala ly... bole jer... tp kau lagi power dr aku kan...

Blog ni adalah blog peribadi ataupun personal.
Sebarang cerita dalam ni adalah dari saya sendiri.
Tiada sebarang copycat atau plagiat dari mana-mana cerita lain.
Ikhlas ucapan dari Queen Of Blog Collector (manzarina) perasan jap.
Jadilah Blogger yang Cemerlang Gemilang Terbilang Dijulang. Sekian.