MANZARINA BLOGS
MANZARINA LINKS

WLA BANNER
MY MAGAZINE

MANZARINA TUA

Saturday, February 26, 2011

Mari Bela Katak Ramai-Ramai

Yeahhhhhhhh!!

pergh.... sebelum ni blog aku takleh blah.... ada katak-katak sesat masuk blog aku.... cecepat aku ubah... nasib baik blog aku tak sampai 30% gambar katak si katak lompat... kalau korang nak tau apa yang aku maksudkan ni  image shack lah...sebab aku  guna imageshack tanpa register... masa dolu-dolu ok jer la kan upload guna imageshack tanpa register... sekarang... kene register... kalau tak register... maka!!!!..






pergh.... katak dalam ais...betulkah? gasak situ.... hahaha... kepada blogger-blogger yang menggunakan image shack silalah menukar secara pantas,cekap,cepat,berkaliber dan berjaya seperti aku..*tetibe* ... kepada yang dah register ok la.. boleh tengok dah... tapi orang luar yang datang nak tengok blog kite tetap nampak dengan ROH si katak dalam ais neyh...


ni baru masalah katak.... belum masalah domain aku lagi... merah sana merah sini... macam lampu isyarat pun ader... macam orang piyed pun ader.... shilake!! ada pulak user yang tak boleh masuk  blog aku ni ha.... tensen tensen....dia jadi gini plak!!!


Paparan bila aku buka sendiri blog aku


Paparan bila orang lain tengok blog aku



pada yang dah terbiasa skodeng blog aku nih.. mesti perasan aku punya kotak muzik kat tepi tu.... tapi dah jadi warne merah...mula2 blur gak kepala cane nak buat... last2 aku buat cara aku... lantak laaaa... ape nak jadi jadi la.....

Klik tools pilih options

kemudian pergi pada bahagian security

buang tick pada Block reported attack sites

pehtu.... korang refresh page korang semula.... nanti akan nampak page aku yang sebenar... hahaha... boleh dengar lagu lagi....so, antara katak dengan orang..mana satu korang nak bela????????

widget-widget yang lain aku dah ubah domainnya... tapi radio aku tu... aku mls nak ubah.... kelecehan... kalau provider takleh nak fix problem aku nih... sumpah!!! aku tukar provider lain....



Suuummmpaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!! (makan sumpah)

7 Negative & Positive Comments:

Anonymous said...

Hmm it looks like your website ate my first comment (it was super long) so I guess
I'll just sum it up what I wrote and say, I'm thoroughly enjoying your blog.
I as well am an aspiring blog blogger but I'm still new to everything. Do you have any points for rookie blog writers? I'd really appreciate it.


Also visit my site maquillage pas cher

Anonymous said...

Excellent weblog right here! Additionally your website
quite a bit up fast! What host are you the use of?
Can I am getting your affiliate link to your host?
I desire my web site loaded up as fast as yours lol

Feel free to surf to my web blog - voyance

Anonymous said...

Very еnergetic artiсlе, Ι likеd that a lot.
Wіll theге be a ρаrt 2?



My blοg pοst: devis fenetres

Anonymous said...

Somebodу necesѕаrily helρ
tο make seгiоusly poѕts Ι'd state. This is the very first time I frequented your web page and thus far? I amazed with the research you made to create this actual publish incredible. Magnificent activity!

My blog ... disque dur SSD

Anonymous said...

Prettу section οf contеnt. I juѕt stumblеd uροn your weblog and іn acceѕsion capіtal to assert that I acquire іn fact enjoyed aсcount
your blog pоsts. Any ωaу I'll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently rapidly.

Also visit my blog :: porte serviette

Anonymous said...

Great goods from you, man. I have keep in mind your stuff prior to and you're simply extremely wonderful. I actually like what you have bought here, certainly like what you're stating and the way by which you say it.
You make it enjoyable and you still care for to stay
it wise. I cant wait to read far more from you. This is actually
a terrific site.

Also visit my page: voyance gratuite

Anonymous said...

Keep on working, great job!

Here is my weblog ... voyance par telephone

Blog ni adalah blog peribadi ataupun personal.
Sebarang cerita dalam ni adalah dari saya sendiri.
Tiada sebarang copycat atau plagiat dari mana-mana cerita lain.
Ikhlas ucapan dari Queen Of Blog Collector (manzarina) perasan jap.
Jadilah Blogger yang Cemerlang Gemilang Terbilang Dijulang. Sekian.