MANZARINA BLOGS
MANZARINA LINKS

WLA BANNER
MY MAGAZINE

MANZARINA TUA

Thursday, February 3, 2011

Contest Blog Paling Cantik, Comel Dan Kemas !

Orang join contest.... aku pun nak join gak.... ini adalah contest yang pertama aku join... sebelum ni aku bukan join contest... tapi join sahabat blogger.... sambutan contest ni pun aku tengok memang menggalakkan la... bravo!!! so, aku pun saja-saja la menyelitkan diri di celah-celah mereka2 yang join contest tersebut


Ok mudah saja contest ni, kalau korang nak join boleh jer... cuma ikut jer step2 yang di beri...jom follow n join..



    syarat-syarat penyertaan :

   1. jadi follower FARZANA FARZANTO
   2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk 
       blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah 
       menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih 
       hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangi Boutique
       add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
   3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori 
        mempunyai 1 pemenang sahaja.
   4. buat 1 entry tentang contest ni.
   5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
   6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
   7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni 
        di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
   8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
   9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini 
       untuk menghias blog anda.

   Rakan Tag Pilihan Saya :-

   1. Syarifah Radiah
   2. Mia Liana
   3. Farah
   4. NurIzyani
   5. Chienta


So...kat sini aku tak tau la mana satu kategori yang sesuai untuk blog aku ni.. comel ke... cantik ke.... kemas ke.... cuma anda yang menentukan......Aja aja Figthing!!!

0 Negative & Positive Comments:

Blog ni adalah blog peribadi ataupun personal.
Sebarang cerita dalam ni adalah dari saya sendiri.
Tiada sebarang copycat atau plagiat dari mana-mana cerita lain.
Ikhlas ucapan dari Queen Of Blog Collector (manzarina) perasan jap.
Jadilah Blogger yang Cemerlang Gemilang Terbilang Dijulang. Sekian.