MANZARINA BLOGS
MANZARINA LINKS

WLA BANNER
MY MAGAZINE

MANZARINA TUA

Saturday, October 8, 2011

Bila Poket Berisi

Aritu poket kosong...sekarang poket dah berisi, pe lagi...kite enjoyyyy...Dapat jugak aku beli beras, minyak, meggi dan sebagainya...barang-barang pun dapat tambah2 skit...kat bawah ni separuh dari barang yang aku beli...kalau orang yang dah bese bershopping mesti kata...'ala minah ni, tu pun nak kecoh, aku beli barang penuh 3 peti ais pun tak kecoh'...

Itu korang...stended laaa orang berada...aku ni dari kecik idop serba sederhana kan...jadi bila dapat beli barang tu, agak gayat dan teruje...bersyukur dengan titik peluh sendiri dapat beli barang2 yang insyaallah halal zahir dan batin...wakaka...*tetibe lak


kat atas ni kalau korang nampak aku tambah karipap segera,ubi kentang panjang2 tu ngan wedges...first time aku beli wedges ni sebungkus jer...tapi bila dah goreng sedap gak...terus beli lagi 3 bungkus...kalau kat tempat korang ada try la beli...memang besh..


boros tak aku? boros kan...


tetiba lak terselit anak si bulat disitu..semua jenis bebola aku beli...bebola sotong la..beboa daging laa....sampai adik aku tanya bebola ikan takde kak...aku jawab la takde....lelama aku duk pikir...ape ker bengap nau...bebola ikan kan slalu jual kat pasar....terus aku betulkan jawapan aku..haha...



Nota kaki : kalau bab makan2 ni memang aku boros...tapi, kalau bab nak beli pakaian susah skit...sebab aku slalu dapat baju free...wakaka....spende pun setahun tak sekali aku beli... agak2 dah rupa roti jala baru aku beli baru...bukan ada orang amik markah pun..ye tak?

4 Negative & Positive Comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..sedapnya mknn2 ni semua..

p/s: ada amik banner ke?? TQ dear.

MANZARINA said...

alhamdulillah....mmg yummy... buat masa ni takde lagi nak amik tempahan banner..buat sendiri2 punya jer..

PinKy MoMMa said...

kalau buat sup suka letak bola bola ni dik :)
lazaaaat hehehe..

MANZARINA said...

sama la sis...saya pun suka letak bebola dlm sup...itu pun dah boleh jadi lauk kan..

Blog ni adalah blog peribadi ataupun personal.
Sebarang cerita dalam ni adalah dari saya sendiri.
Tiada sebarang copycat atau plagiat dari mana-mana cerita lain.
Ikhlas ucapan dari Queen Of Blog Collector (manzarina) perasan jap.
Jadilah Blogger yang Cemerlang Gemilang Terbilang Dijulang. Sekian.