MANZARINA BLOGS
MANZARINA LINKS

WLA BANNER
MY MAGAZINE

MANZARINA TUA

Wednesday, March 9, 2011

Isi Masa Lapang..

Nyet nyet nyet.... sambil lap-lap lantai blog aku yang dah nak berhabuk tanpa di update... sambil menitiskan air mata rindu pada blog aku... sian incik blog saya... sendirian tanpa teman... jom kawen!! *tetiba* hahaha

Sorry la kan sebab lama tak meng-update blog aku yang tak seberapa ni... aku bz settle kan masalah domain dan hosting aku yang problem ari tu... sampai kan aku tak bermaya nak posting apa untuk blog aku sendiri... incik blog aku sampai membebel menyumpah seranah aku. terkumat kamit mulut mengeluarkan kata-kata yang menusuk kalbu...



apa yang aku boleh buat masa sekarang ialah mengisi masa lapang bermain irc... tu jer cara aku nak ilangkan tension... hahahha... bukan borak2 yer... kalau borak sampai subuh dengan kawan2 mau beku jari aku... aku buat bende lain... sampai sekarang aku rasa seronok dan beronok-ronok sebab laman chatting flash telah berjaya dijalankan... kekeke...

kalau korang perhatikan ada banyak jenis template yang boleh masuk ke laman IRC kiter ni... so, aku just tunjukkan contoh jer la yer... chalossss..kita mulakan dengan muka depan mIRC... hahaha


Paparan Sebenar mIRC



WSIRC Applet


Mibbit Applet


Java Applet


Flash Applet





yang paling bawah skali ni aku paling suke.. sbb ringan... cuma tu la... bila notice sampai...korang kene tengok kat status... takde apa yang aku nak katakan ... melainkan.. im hepi now... huhuhu

0 Negative & Positive Comments:

Blog ni adalah blog peribadi ataupun personal.
Sebarang cerita dalam ni adalah dari saya sendiri.
Tiada sebarang copycat atau plagiat dari mana-mana cerita lain.
Ikhlas ucapan dari Queen Of Blog Collector (manzarina) perasan jap.
Jadilah Blogger yang Cemerlang Gemilang Terbilang Dijulang. Sekian.