MANZARINA BLOGS
MANZARINA LINKS

WLA BANNER
MY MAGAZINE

MANZARINA TUA

Saturday, December 24, 2011

Cari Barang Tersembunyi

Dalam suratkhabar pun slalu ada kluar carik barang tersembunyi kan.... tapi style lain skit la...banyak korang bleh dapat... kat majalah pun ada.... dulu masa aku skolah, aku suka segmen cari yang tersembunyi..slalunya dia akan bagi lapan barang... korang jengil lah mata tu semata-mata nak carik barang tersembunyi ..ye tak...tapi dulu mata aku agak cerah, clean and clear.... dah tua-tua ni al-maklumla....tak berapa nak terang sangat....

gambar kat atas ni gambar muka orang tapi ada selitan gambar-gambar lain.... kalau korang tengok pun jelas dan nyata....korang boleh list lagi apa gambar disebalik wajah tersebut...


berlainan pulak dengan yang ni....gambar seperti di atas ni, korang slalu la jumpa dalam majalah or suratkhabar or anything...ada gak dalam versi warna... dalam gambar ni jugak, cuba korang cari gambar ikan, rama-rama, kura-kura, itik, paku, jarum, topi dan sudu.. kompom jumpa punya lah... gerenti itu sudah pasti...biasalah permainan kekanak kan... apa motif aku sebenarnya ni?.. aku nak uji mata korang.... korang kategori rabun ker....rabun warna ke....or bute ke? hahaha *kidding...

straight to the point, sila cari dimana letaknya kucing pada gambar-gambar di bawah....survey!!






TMOS (the most of story) : Kesabaran Itu Perlu..

4 Negative & Positive Comments:

keri ikhwan said...

muntah... tp best gak aktvti cmni... menguji tahap ketajaman mata... ok, smbung mencari!
*gigih berusaha ni

MANZARINA said...

berusaha tanda kejayaan....fighting!!

fiza nurani said...

Tak jumpaaaaa !

Anonymous said...

ye la x jmpa.cube bagi jwapan.please

Blog ni adalah blog peribadi ataupun personal.
Sebarang cerita dalam ni adalah dari saya sendiri.
Tiada sebarang copycat atau plagiat dari mana-mana cerita lain.
Ikhlas ucapan dari Queen Of Blog Collector (manzarina) perasan jap.
Jadilah Blogger yang Cemerlang Gemilang Terbilang Dijulang. Sekian.