MANZARINA BLOGS
MANZARINA LINKS

WLA BANNER
MY MAGAZINE

MANZARINA TUA

Saturday, December 24, 2011

Header Pilihan Aku - Part 4

Udah lama aku tak hupdate blog aku ni kan... busy tahap kambing terbang takleh nak dikata.... keletihan melanda...baru-baru ni plak badan sakit-sakit, lagi tak berdaya nak meng update blog aku yang tak berapa rupa blog ni... *tah haper aku merepek

blogwalking and jalan punya jalan, aku terjumpa header yang memang simple, tapi cantik bagi aku....tak macam header aku nih....busan jer tengok... ok jom tengok 3 lagi header pilihan aku setakat ni...


MR DOCTOR



JANGAN BUKAK


CIK KUMBANG

simple jer header diaorang...tapi bagi aku cantik....blog cik kumbang plak sesuai dengan background page, kalau korang nak tengok...klik jer kat nama diaorang tu....untuk lihat blog mereka...

cekedout

0 Negative & Positive Comments:

Blog ni adalah blog peribadi ataupun personal.
Sebarang cerita dalam ni adalah dari saya sendiri.
Tiada sebarang copycat atau plagiat dari mana-mana cerita lain.
Ikhlas ucapan dari Queen Of Blog Collector (manzarina) perasan jap.
Jadilah Blogger yang Cemerlang Gemilang Terbilang Dijulang. Sekian.