MANZARINA BLOGS
MANZARINA LINKS

WLA BANNER
MY MAGAZINE

MANZARINA TUA

Wednesday, February 6, 2013

Header Pilihan Aku - Part 5

Kebetulan dah lama aku tak blogwalking jungle tracking dan sebagai nya... naik fedup blog aku tunggu aku bagai menuggu bulan jatuh ke riba.....

Apa yang aku nak ceritakan ni mungkin bukan penting bagi korang tapi penting gak bagi aku, sebab ni melibatkan seni beb....seni...bagi aku seni tu penting dalam kehidupan.... bukan setakat seni lukisan...seni suara...seni tulisan....seni rekaan... seni percakapan....semua itu memerlukan seni.... kalau tak seni, korang takkan bertemu dengan benda-benda cantik kat dunia ni.....tapi seni yang allah jadikan memang kita makhluk dia tak boleh nak lawan la kan....


ok...cerita aku agak ke laut daripada tajuk.... apa yang aku nak ceritakan ni melibatkan header blogger-blogger kita yang memang menarik perhatian.... ada yang pandai main dengan warna....ada yang pandai main dengan bentuk.... ada plak dengan animasi dan sebagainya... kali ni aku nak tunjukkan seni header yang menarik perhatian aku untuk tontonan semua.....ceh..bajet macam ramai jer pembaca blog aku kan...hahaha...dah dah.... jom tengok


 kalau tengok banner ni sejuk jer mata memandang....wanita yang dikelilingi tanam-tanaman..harum mewangi segar serta bak pelangi....uiceh wah


 Umie
 ok...header ni pulak bermain dengan pelbagai warna-warna.....jarang ada orang yang berani bermain warna dalam satu masa...salah salah khidmat boleh jadi seni ranggoli...hehehe...tapi header ni memang cantik....memang sesuatu yang berani


Header ni lak kene ngan tema dan tajuk blognya.... semua jenis pensel atau pena yang diletakkan....memang kene lah orang kata..... tak terkata....spechless
 

yang last ni....simple....macam seni kait gitu....teringat pulak kat mak aku yang suka sangat mengait alas2 meja....kusyen....baju baby aku pun dulu dia buat guna seni kait.... eh ape daaaaa aku membebel ni.....


kesimpulannya... mereka kreatif !!!! chaiyok!!!

11 Negative & Positive Comments:

nabila biela said...

sy pom ade??time ksih byak2..hehe..header tuh ade org editkanlah..opss..pecah rahsia

nabila biela said...

satu entry telah dibuat....hehe.tq....http://comey-comeyblog.blogspot.com/2013/02/header-blog-aku-terpilih.html

Syam Kyray said...

wah sume header blog hebat2! hehe..

saya trus follow blog ini yg ke #95 =). Sudi2 singgah le ke blog saya

http://blogyangsiot.blogsiot.com

manzarina berntsz said...

terima kasih banyak2 tau...bagi tindak balas positif.... tak kisah pun sape buat....yang penting dah melekat pun kat blog awak tu kan....hehehe

Ibnuismaini Ismail said...

Seni. Saya kurang berseni. hihi

manzarina berntsz said...

@Syam Kyray : terima kasih atas kesudian anda... insyaallah akan menyusul....

@Ibnuismaini Ismail : takpe la ibnu...saya pun agak rabun malam dlm seni ni....hehehehe

manzarina berntsz said...

@Syam Kyray : kreatif kan diaorang....tu laaaa....meriah header mereka

eikorina-NaWaL sYaFiQ said...

salam ukhwah...i'm the 99th followers...

http://eikorina.blogspot.com/2013/02/segmen-contest-blog-comel.html

Seneorita Baharin said...

betul tu chantek2 kan header diorg. btw header n blog awak pun chantek dear... :) dtg sini bw n follow awk..thank Q sbb singgah kt blog sye ye..hee

Umie Artoqiemie said...

mekasihhh hihihi

MANZARINA said...

@Umie Artoqiemie sesama umie...

Blog ni adalah blog peribadi ataupun personal.
Sebarang cerita dalam ni adalah dari saya sendiri.
Tiada sebarang copycat atau plagiat dari mana-mana cerita lain.
Ikhlas ucapan dari Queen Of Blog Collector (manzarina) perasan jap.
Jadilah Blogger yang Cemerlang Gemilang Terbilang Dijulang. Sekian.