MANZARINA BLOGS
MANZARINA LINKS

WLA BANNER
MY MAGAZINE

MANZARINA TUA

Tuesday, January 11, 2011

Borak Kasar Style Aku


Aku memang rajin join tempat chat ni... semua blasah... ada masa aku rajin chat...Kekadang aku ni malas nak borak... tapi bila borak aku kekadang main smash jer... Ada masa bila aku xde mood dan naik hantu.... memacam ayat aku taip...dulik org nak kata apa kan hahahaha...korang tengok la apa aku borak... then korang buat la kesimpulan tersendiri...

   [01:43] |sha| : hiii
   [01:43] |manzarina| : i
   [01:44] |sha| : tk tido lg
   [01:44] |sha| : wat per
   [01:44] |manzarina| : keje
   [01:44] |sha| : ooo
   [01:44] |sha| : kejer aper
   [01:45] |manzarina| : kilang je
   [01:45] |sha| : ooo sempat lg chating
   [01:45] |manzarina| : hehehe
   [01:45] |sha| : single lg?
   [01:46] |sha| : ni mesti engineer <--- target org pangkat tinggi2 jer (bagus2)
   [01:46] |sha| : Produk engineer <--- pergh (bole tak aku jwb aku sbg penyagak kilang?)
   [01:46] |manzarina| : xla
   [01:46] |manzarina| : biasa je
   [01:46] |sha| : ooo
   [01:46] |sha| : shift mlm
   [01:46] |sha| : tk gi line ker
   [01:46] |manzarina| : ape tu
   [01:47] |sha| : dh ader bf?
   [01:47] |sha| : kejer kilang kan gi line sokmo
   [01:48] |manzarina| : dh clash
   [01:48] |manzarina| : oh
   [01:48] |manzarina| : ni line sendiri
   [01:48] |manzarina| : x pakai line kilang
   [01:48] |sha| : ooo dh clsh
   [01:48] |sha| : ader chan nak ngorat <---- mcm biasa main peranan buaya
   [01:49] |sha| : line production laaa
   [01:49] |sha| : awk ni cun ker?? (soklan xleh blah)
   [01:49] |manzarina| : huhu
   [01:49] |manzarina| : hodoh je
   [01:50] |sha| : byk jerawat ker? (cilake!! soklan perli... mcm tau2 jer)
   [01:51] |manzarina| : aah
   [01:51] |sha| : tk picit ker? (ape punye soklan)
   [01:52] |manzarina| : picit je (layankan jer)
   [01:52] |sha| : oo muka u bujur tak (nak jer aku jwb muka pat segi)
   [01:53] |manzarina| : x
   [01:53] |manzarina| : bolat
   [01:53] |sha| : putih?? (kalah penyiasat punya soklan)
   [01:53] |manzarina| : itam
   [01:59] |sha| : ermmm,,,tk cun tk cun
   [01:59] |sha| : berat 45??
   [02:01] |manzarina| : mmg xcun
   [02:02] |sha| : ermm msti tkder org nak ngorat (agak kojaq ayat)
   [02:04] |manzarina| : biasa la tu
   [02:04] |manzarina| : fitrah manusia kan
   [02:04] |manzarina| : semua nk yg cantik
   [02:05] |sha| : biaarlaaa
   [02:05] |sha| : salahke
   [02:05] |manzarina| : kesian org x cntik
   [02:06] |manzarina| : kekadang org yang memilih ni pun
   [02:06] |manzarina| : bukan ensem sgt pun
   [02:06] |manzarina| : rupa monyet pun ada
(ayat smash 1)
   [02:07] |sha| : biarlaa nak cr sedap mata mmndag
   [02:08] |manzarina| : haha
   [02:08] |manzarina| : abis
   [02:08] |manzarina| : yg muka cam monyet tu?
   [02:08] |manzarina| : sedap ka mata memandang
   [02:08] |sha| : yg muka monyet utk org tk cun
   [02:09] * manzarina ckp hak yg lelaki (agak bangang jgk budak ni)
   [02:09] |manzarina| : bukan semua laki ensem
   [02:09] |manzarina| : muka pecah rumah pun ada (ayat smash 2)
   [02:09] |manzarina| : so
   [02:09] |manzarina| : kalau nk memilih
   [02:09] |manzarina| : pi la
   [02:09] |manzarina| : kalau pompuan cantik terima ok la tu
(ayat baik punye..)
   [02:09] |manzarina| : ok la incik sha
   [02:10] |manzarina| : sy pun x minat nk borak ngan org pilih kawan ni
   [02:10] |manzarina| : sy nk carik kawan
   [02:10] |manzarina| : bukan carik kapel
   [02:10] |manzarina| : salam.. (malas betul mo layan)
   [02:11] |sha| : bkan ker sini slalu utk org cr karpel (mamat ni sesat jalan ke hape)
   [02:11] |manzarina| : oh
   [02:11] |manzarina| : org lain mungkin
   [02:11] |manzarina| : bukan sy
   [02:11] |manzarina| : sori
   [02:11] |manzarina| : :)
   [02:11] |manzarina| : babai
   [02:12] |sha| : tkder istilah kwn baik m/f
   [02:12] |sha| : biasa kwn baik jd karple
   [02:12] |manzarina| : oh
   [02:12] |manzarina| : kalau ramai kwn baik
   [02:12] |manzarina| : maknanya
   [02:12] |manzarina| : kapel beramai2 ker?
   [02:12] |manzarina| : brapa byk madu dia ade ek
   [02:13] |manzarina| : semua org yg jd kawan
   [02:13] |manzarina| : semua kene jd kapel?
   [02:13] |manzarina| : hahaha (korang paham tak ape yang aku cuba sampaikan???)
   [02:13] |sha| : yg tu blom jd kwn baik ler tu maknanyer <---- vodo!!
   [02:13] |manzarina| : oh
   [02:13] |manzarina| : awk silap set mind ni
   [02:14] |manzarina| : sila betulkan set mind awk
   [02:14] |manzarina| : ok la
   [02:14] |manzarina| : pi cari kapel2 sana ye
   [02:14] * manzarina away
   [02:14] |manzarina| : tata
   [02:14] |sha| : tgh blom jumpa ni sembang ler kjap
   [02:16] |sha| : hello??
   [02:20] |sha| : hello hello


Akhirnya aku malas nak layan mamat senget tersebut... aku senget ker dia ker yang senget... tak paham aku... hahaha... I'm Die...

Blog ni adalah blog peribadi ataupun personal.
Sebarang cerita dalam ni adalah dari saya sendiri.
Tiada sebarang copycat atau plagiat dari mana-mana cerita lain.
Ikhlas ucapan dari Queen Of Blog Collector (manzarina) perasan jap.
Jadilah Blogger yang Cemerlang Gemilang Terbilang Dijulang. Sekian.