MANZARINA BLOGS
MANZARINA LINKS

WLA BANNER
MY MAGAZINE

MANZARINA TUA

Monday, February 11, 2013

Follower Ke-100

Untuk kesekian kalinya aku terasa dan berasa seronok dan meronok bonok di sebabkan follower aku yang sudah mencapai 100 orang .... 
sape tak gumbira kan... dah berapa tahun aku melahirkan blog aku ni.... baru hari ni dapat capai target 100 follower...takpe la manzarina.... *pok pok punggung sendiri... 
lagipun aku berblog bukan bertujuan untuk kejar follower...hanya untuk mengisi masa lapang.... biar sikit asalkan erat, yer tak.... tapi kalau pada mana yang aku tak perasan tu tegur-tegur la yer.... 
kekadang jarang gak online...


----------------------------------------------------

Seterusnya aku nak la beri penghargaan skit kepada follower aku yang ke 100 ni... dan ucapan terima kasih untuk beliau serta follower-follower yang lain sebab sudi follow mollow page aku ni kan.... hamba allah yang bertuah tu ialah....


tudia... terpampang nama SENEORITA BAHARIN ... thanks a lot my dear..... semoga perkenalan kita berpanjangan yer...


----------------------------------------------------

Untuk penghargaan kepada beliau, aku nak bagi sedikit gift la kan...hehehhe.... nak bagi duit, aku belum tahap jutawan...insyaallah, doa-doakanlah yer....ok...ni dia untuk beliau....sori yer seneorita...curi gambar nak tepek kat kek kiter ni...kekeke....



SENEORITA BAHARIN
Sila klik pada nama beliau untuk berkenalan.... Sekian...
Sayang korang semua...

3 Negative & Positive Comments:

Seneorita Baharin said...

Terima kasih dear....wah terharunyaa... :D kte amik gmbr yg awk buat tu eyh :)chantek sgt! keep blogging my dear!

Seneorita Baharin said...

yeah baru dapat.hee..td nk amik tp xblh.. :D thank Q dear

MANZARINA said...

ur welcome darlink....hehehhe

Blog ni adalah blog peribadi ataupun personal.
Sebarang cerita dalam ni adalah dari saya sendiri.
Tiada sebarang copycat atau plagiat dari mana-mana cerita lain.
Ikhlas ucapan dari Queen Of Blog Collector (manzarina) perasan jap.
Jadilah Blogger yang Cemerlang Gemilang Terbilang Dijulang. Sekian.