MANZARINA BLOGS
MANZARINA LINKS

WLA BANNER
MY MAGAZINE

MANZARINA TUA

Monday, February 11, 2013

Header Pilihan Aku - Part 6


Masih lagi mengekalkan segmen yang sama..... ceh bajet jer .... tapi apa yang aku nak sampaikan ni adalah dari pandangan tulus mata aku sendiri.... kalau tengah rajin blogwalking tu, kekadang aku tengok page blogger-bloger yang penuh warna warni....


Apa yang menarik di sini aku nak kongsikan dengan korang lagi sekali, header yang menjadi pilihan aku pada kali ini... header yang aku pilih memang cantik mengikut pandangan aku la kan... tak tau la plak pada korang punya mata camna.... kalau salah pilihan aku, maybe aku yang rabun warna...hahaha

ok... jom skodeng header blogger-blogger yang menjadi pilihan aku kali ni...


Komen : Header yang cumel cantik romentik lagi....tapi seyes...aku suka header ni....pilihan warna yang seimbang


CAHAYA HATI NAZIEQA
Komen : Header yang sempoi...tapi cantik, siap ada gadis yang naik motor lalu di taman.... penuh dengan warna warni... tetapi masih tidak menyakitkan mata


YUMIDA
Komen : Header ni paling sempoi.... Kalau betul-betul lukis header ni agak payah la nak buat.... apepun masih menarik dipandang mata


BUNGA HATI MAMA
Komen : Header yang cumel.... suka tengok...macam nak ngap jer kanak-kanak cumel di depan rumah tu....


NUR ATIRAH
Komen : Header yang menyejukkan mata memandang sebab warna ijau kan.... nak nak page beliau pun warna hijau, sesuai dengan header tersebut


KHALILAH95
 Komen : Kalau tengok header ni pun dah tahu kan...empunya blog ini semestinya lelaki.... tetapi, yang sebenarnya blog ni kepunyaan gadis....hahaha kene tipu.... sempoi...jarang gadis sukakan header yang sebegini... mesti simple jer orangnya


HARNIE
 Komen : Tengok pada header ni comel jer kan.... mana taknya... page ataupun blog tuan empunya ni pun cumel...ringkas dan padat.... suke jugak dengan header comel gini...



Apa pun.... header korang memang menarik perhatian mata aku.... chaiyok!!

17 Negative & Positive Comments:

Arina Shamsul said...

ya ALLAH,tak sangka kamu suka header sy dear,tengkiu2..heheh.

thanks dear :)

baideway template blog kamu ni pun menarik hati sy :)

Ina ZaLinA said...

mmg cantik kan.. sweet je tgk..
cik ina datang membalas kunjungan..

http://inazalina.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Nur Atirah said...

wahh , tersenarai dalam header pilihan . hehe . thanks awak :)

ejulz said...

cantik2 header.. :)

MANZARINA said...

@Arina Shamsul = sama2 dear

@Nur Atirah = sama2 gak

@ejulz = mereka memang kreatif kan

izan mama mia said...

semua cantik.. :D

vendettatraveller said...

eh header kite la :D haha . cantik lagi blog ni sbb kaler dia warna coklat ! hooho suka suka !

MANZARINA said...

@izan : memang cantik2

@cik vendettatraveller : thnx sebab sudi singgah blog saya.... header awk memang cantik... dan saya pun minat warna coklat...hehehhe..... suka makan cokolat jugak...kekekeke

Mahabbah Athirah said...

semua header pilihan cantik-II belaka! =D

TQ for visit my blog!..
amek kat www.blogskins.com jer.. :))

salam perkenalan!

Asyik Izas said...

meriah blog ni..salam kenal..:)

CikMunBlogger said...

wah ! semua cantik cantik :D

MANZARINA said...

@Mahabbah Athirah : thanks untuk awk gak

@Asyik Izas : salam kembali...tq

@CikMunBlogger : Header awak cantik gak...hanya pandangan mata newbie...hehehe

Syazana Zainn said...

terima kasih singgah blog saya :)


-follow di sini.


-xoxo-
S

Asmar Arafad said...

hai nice blog, come + follow back
http://asmarpunyablog.blogspot.com

Farah Waheda Wahid said...

singgah sini, jenguk2 dan follow... ^_^

Yumida Huda said...

aaaa..cam x caye..header sy yg simple tu jd tarikan..makaseh ye

follow awak

maria firdz said...

Salam kenal dn follow. Jemput datang ke blog saya :-)
http://myfirdz-trulylove.blogspot.com

Blog ni adalah blog peribadi ataupun personal.
Sebarang cerita dalam ni adalah dari saya sendiri.
Tiada sebarang copycat atau plagiat dari mana-mana cerita lain.
Ikhlas ucapan dari Queen Of Blog Collector (manzarina) perasan jap.
Jadilah Blogger yang Cemerlang Gemilang Terbilang Dijulang. Sekian.