MANZARINA BLOGS
MANZARINA LINKS

WLA BANNER
MY MAGAZINE

MANZARINA TUA

Sunday, September 25, 2011

Kegersangan Mengedit Gambar

Tetiba plak bosan tahap mentadak mentadu menyangkung datang..tah hape-hape... ni namanya tengah takde idea nak ngepost entry...hidup hilang punca dan arah tujuan !!... power2 blogger pernah nasihat kat aku, kata-kata semangat dengan mengatakan menggalakkan supaya aku mengepost entry yang berkualiti...aku pun tak tau camner nak post entry yang berkualiti...belasah jerk.. kekadang ayat aku pun tunggang langgang... disertai dengan ejaan yang membolehkan aku dapat penyepak se-dasss!!! mender aku merepek tah...walhal sikit jer pun aku nak post..hahaha..


Cantik gak wanita di atas ni..hahaha...agak2 kenal tak sape di atas ni?...puji diri-sendiri lak ek...sape lagi nak puji, kalau tak aku sendiri puji kan.. nak tunggu korang puji blom tentu lagi betul-betul ikhlas..ye tak? (gurau2)..ok yer tuan2 dan puan...selain dari gambar potret aku tu a.k.a gambar ditepi tu semua aku buat sendiri 100%..guna photoshop...manusia gayat cam haku ni, kalau tengah boring memang gini...


Gambar kat bawah ni pulak aku guna laman web editing...lama dah aku edit gambar2 ni...saja letak dalam ni untuk menyemakkan entry...dalam Facebook pun ada function ni, masa memula popular FB dulu...sekarang masih ada lagi..korang carik je la celah2 web tu... jumpalah nanti..




semua 20 tahun akan datang..pergh... sungguh tua muka tersebut..aku baru jer 28+20 = 48 tahun... ape ker nampak tue bebeno...dah macam nek kebayan pun ada.... gambar ni bukan jer nampak cam 40 tahun tapi 70 tahun!!! nasib baik tua2 pun cantik... agak2 korang la kan...kalau aku dah berumahtangga suami aku setia tak ngan aku sampai mati kalau gini rupa aku?..ahak2 memintak gitu lah kan...



Haish!!! Rehat lah..

3 Negative & Positive Comments:

merahitujambu said...

dear..kek anda terpilih..

MANZARINA said...

wa.. mekacih.... terharu biru..

merahitujambu said...

AMIK DOODLE AWK NI..

http://merahitujambu.blogspot.com/2011/09/doodle-pemenang.html

Blog ni adalah blog peribadi ataupun personal.
Sebarang cerita dalam ni adalah dari saya sendiri.
Tiada sebarang copycat atau plagiat dari mana-mana cerita lain.
Ikhlas ucapan dari Queen Of Blog Collector (manzarina) perasan jap.
Jadilah Blogger yang Cemerlang Gemilang Terbilang Dijulang. Sekian.