MANZARINA BLOGS
MANZARINA LINKS

WLA BANNER
MY MAGAZINE

MANZARINA TUA

Tuesday, November 29, 2011

Bila Aku Melukis Potret - Part 1

ok takyah pepanjang crite.... Group WLA stand for We love Arts.... bila aku join group ni, macam2 idea dan pelajaran mengenai lukisan yang boleh kita pelajari... selain tu kita leh kenal dengan pakar-pakar lukisan...dan tahu apa software yang sesuai untuk kita melukis... depends pada korang...minat ker tak minat... group ni ada Facebook dan Blog sendiri... ok jom tengok bila aku mula melukis potret..kebanyakannya ahli2 WLA di bawah ni..

fyfy rawk

adam azman - tak berapa nak menjadi


ahmad firdaus


apitttt - macam ade yang tak kene jerk ni....


ok ... rupanya tertinggal shape rupanya.. eh bape banyak rupa daaa... ok betulkan...


Jom la Join Kitaorang....best...Sekian...

5 Negative & Positive Comments:

BiQa HatmiN said...

wah sekarang semua WLA punya member update entry pasal vector n potrait...haha..nic3 gile

MANZARINA said...

hahaha..... tu la pasai.... saja laa nak melatih tgn jadi lembut bayu... uhuks

Fyfy Liew said...

Fyfy liew la :P tu nama facebook je tu fy rawk. :P thanks btw ^^

keri ikhwan said...

mencari2 di manakah vector gmbr diri ini...

MANZARINA said...

@fyfy : okey... janji tau fyfy...hahahaha....

@keri : aloh... nnti den lukis lerw.... tgh kumpul mood

Blog ni adalah blog peribadi ataupun personal.
Sebarang cerita dalam ni adalah dari saya sendiri.
Tiada sebarang copycat atau plagiat dari mana-mana cerita lain.
Ikhlas ucapan dari Queen Of Blog Collector (manzarina) perasan jap.
Jadilah Blogger yang Cemerlang Gemilang Terbilang Dijulang. Sekian.