MANZARINA BLOGS
MANZARINA LINKS

WLA BANNER
MY MAGAZINE

MANZARINA TUA

Sunday, November 27, 2011

Bila Gambar Nur Daniani Di Hack

hak hak hak...tajuk nak gempak jer kan...giler aku nak hack orang... aku belum sampai tahap super duper dumex nak hack2 orang ni... di fix kan cerita kitaorang borak2 dekat group WLA tentang arts ni .. si keri ikhwan cakap kat notepad pun boleh melukis.... banyak kali dia cakap hal ni.... masa mula2 dia cakap hal ni, aku ngan si adam gelak2 jer la.... ..lagigpun hobi aku memang ske gelak... tapi sebenarnya memang boleh lukis pun... cuma korang kene post ke tempat lain untuk jadikan real.... lebih kurang gini la ceritanya kita orang borak... tp aku fix2 kan borak2 tersebut...




mesti dalam fikiran korang berkata-kata.... tah ye tah tidak minah ni...hahahaha..... hobi aku ske main dengan coding-coding... tapi belum la sampai tahap pakar, takyah tengok pun takpe.... tu melampau la... aku pun ada rujukan web-web ni... so, bila dani mintak lukis gambar dia, aku pun terima sebagai satu cabaran... so, aku memulakan segalanya dengan tabah.... pelbagai dugaan..


 color terhad hanya 15 color... tak seperti design2 biasa yang mempunyai pelbagai warna yang mengiurkan..

 mula-mula nak setting warna... lama pikir..

bila dah separuh... coding lari... huhu

dah cantik warna...tak berapa menjadi....padam semua balik....wew..

akhirnya....




Rahsia dimana tempat aku membuat ujikaji tersebut ialah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\|/



laman web sekarang banyak... so korang kalau nak gambar korang jadi gini boleh klik kat SINI kalau nak warna... kene la guna mIRC....wawawa...sekian..

5 Negative & Positive Comments:

keri ikhwan said...

takleh bayang level kesukaran nk wat mende nih...
kira aku ni watak pnting la jgk dlm cerite ni.. haha

MANZARINA said...

tahap level kesukaran ialah mahakarya cinta punya susah... ko memang penting dalam ini cerita keri...hahahaha

BiQa HatmiN said...

lepas coding karya jenis ape pulak yer..hehe.. yg penting memang hebak la boleh hack gambo dani.haha

MANZARINA said...

hahaha... nnti kita carik laaa ape lagi jenis art yg kita nak buat keyh.... tq

CCICute Design said...

ade lg ek mirc tu..dulu itu la yg paling femes skali...ehehe...

Blog ni adalah blog peribadi ataupun personal.
Sebarang cerita dalam ni adalah dari saya sendiri.
Tiada sebarang copycat atau plagiat dari mana-mana cerita lain.
Ikhlas ucapan dari Queen Of Blog Collector (manzarina) perasan jap.
Jadilah Blogger yang Cemerlang Gemilang Terbilang Dijulang. Sekian.