MANZARINA BLOGS
MANZARINA LINKS

WLA BANNER
MY MAGAZINE

MANZARINA TUA

Friday, November 4, 2011

Header Pilihan Aku - Part 2

Okeyh...kali ini mau tunjuk kat korang 3 lagi header pilihan aku...tapi kali ni bukan berbentuk image... tapi berbentuk flash...(banyak nau lak tapi aku..hahaha...gasak!!) maybe kalau korang open page aku yang ni berat skit kowt...ahak... dipendek kan cerita...aku mau show terus header pilihan aku

Header 1



Header 2


Header 3



Cantikkan!! (teruje) Tuan Empunya Header 1 tu memang pandai dalam bab flash2 ni....memang otai flash lah...Sekian

1 Negative & Positive Comments:

keri ikhwan said...

cantik... siap bleh gerak2 lagi..
adoi, lama giler x bukak flash, dh lupe semua....

Blog ni adalah blog peribadi ataupun personal.
Sebarang cerita dalam ni adalah dari saya sendiri.
Tiada sebarang copycat atau plagiat dari mana-mana cerita lain.
Ikhlas ucapan dari Queen Of Blog Collector (manzarina) perasan jap.
Jadilah Blogger yang Cemerlang Gemilang Terbilang Dijulang. Sekian.