MANZARINA BLOGS
MANZARINA LINKS

WLA BANNER
MY MAGAZINE

MANZARINA TUA

Friday, November 4, 2011

Header Pilihan Aku - Part 1

Perghhh....merajuk blog aku yang ni...dah lama aku tak belai-belai beliau.... Mana taknya,aku asyik dengan blog contest aku jer, join sana join sini...yang tak pernah tengok blog contest aku sila klik di SINI

Lagipun bukan ape...aku sampai dah takde idea nak tulis ape, yang sempat aku buat ialah dengan menjoin contest....hahaha...paham tak ayat aku?..bila aku join contest baru laaa aku rajin blogwalking...nak tengok blog yang join-join contest ni...ramai gak blog yang cantik-cantik disertai dengan cumel-cumel lotey widget...bila aku tengok blog mereka yang cumel-cumel, mula la aku jeles...blog aku la jadi mangsa kan...godek sana godek sini...tukang sana tukang sini...sudahnya senget blog aku...

Tapi untuk pengetahuan korang..blog aku yang ni aku takkan tukar design dia...kerana!!! ni lah design yang mula-mula aku berusaha hingga berpeluh lobang idong, berdarah mulut dan bernanah ketiak aku mengedit hingga berjaya (jijik tak?) kah kah kah...ramai kawan-kawan aku suka tengok design blog ni walaupun bagi aku simple dimple...ada gak yang suh aku designkan blog mereka...bukan takmo...tapi aku kurang masa untuk itu...ahahaha...ok...

Cerita hal design mendesign ni...aku nak bagitau header yang aku suka tengok dan tak jemu melihatnya....aku akan pilih 3 header untuk entry kali ini dan juga seterusnya....maybe bagi korang biasa...bagi aku pun biasa...tapi menarik...nak nak diaorang punya entry pun menarik...aku ske....entry ni aku tak bagi tau pun tuan tanah...sebab aku nak biarkan tuan tanah tau sendiri...kalau tak tau pun takpe...sebab apa yang aku rasa ni lahir dari hati aku...


Header 1





Header 2



Header 3






Header last skali tu header artis.... korang kenal kan Abby Abadi...klik la kalau nak tau page dia...aku suka yang simple but nice...

Oklah...nak tengok anugerah skrin...

3 Negative & Positive Comments:

nurdani said...

wah...macam kenal header nombor dua tu.hehe.simple is better kan?

ala blog manzarina ni dah cukup ok.sentuhan sendiri tu lebih bernilai berbanding orang lain buatkan

MANZARINA said...

erks...alamak.....tuan tanah dah pasan plak...hik3...yaya simple is better...kalau semak2 takut berdarah plak mata tengok...

Anonymous said...

Terima kasih untuk blog yang menarik

Blog ni adalah blog peribadi ataupun personal.
Sebarang cerita dalam ni adalah dari saya sendiri.
Tiada sebarang copycat atau plagiat dari mana-mana cerita lain.
Ikhlas ucapan dari Queen Of Blog Collector (manzarina) perasan jap.
Jadilah Blogger yang Cemerlang Gemilang Terbilang Dijulang. Sekian.